Vores kunder siger

Vores kunder siger

Hvad siger vores kunder?

Mange af vores sælgere og købere, er søde til at skrive en kommentar på boligsiden.dk, efter et salg eller køb af bolig, hvor vi har medvirket som handlens ejendomsmægler. Her er de seneste og 100% uredigeret udtalelser:

tilfredse-kunder.jpg

Udtalelser fra vores sælgere:

 

Responsive image
Mette Funck og hendes mand solgte deres villalejlighed

"Vi har prøvet flere mæglere, og Notar er de eneste, der har håndteret vores situation med fuldstændig empati og forsigtighed. En rigtig god føling med tingenes tilstand, som ikke ændrede sig undervejs. Meget trygt. Alle vores bedste anbefalinger herfra."

Responsive image
Anni & Henning Andersen solgte deres villa

"Altid meget hurtig reaktion på mine spørgsmål undervejs i forløbet. Personligt engagement i mit hussalg"

Responsive image
Petrea Kaczmarek solgte sin andelslejlighed

"Morten Hovmand ved Notar har ydet en yderst professionel og målrettet indsats ved salget af min andel. Undervejs har han udvist et stort personligt engagement samt været på forkant når det var nødvendigt. Jeg fik selv anbefalet Morten som mægler og kan kun give ham mine bedste anbefalinger herfra også"

Responsive image
Camilla & Morten Siverson solgte deres villa

 

"Super ejedomsmægler Kan klart anbefales til andre. Meget professionel rådgivning"

Responsive image
Nadine Jerich solgte sin ejerlejlighed

"We chose Morten as our agent because from the start he provided very detailed and realistic insights into the sales process and the market. He always listened and responded to our questions and concerns and in the end drove a very hard bargain with the buyer to get us a great outcome"

Responsive image
Marianne og Jesper Meinerz

"Jeg fik af en bekendt anbefalet notar, specifikt Morten Hovmand. Jeg skrev en mail og fik hurtigt positivt svar og så var samarbejdet i stand. Hele forløbet har været fantastisk; lige fra start til slut. Vores lejlighed nåede kun at være til salg i 19 dage før Morten solgte den"

Nøgleordene for notar gennem hele processen har været:

  • Imødekommende
  • Grundig
  • Erfaren
  • Punktlig
  • Meddelsom
  • Informativ
  • Professionel
  • Flot salgsmateriale; både i papirform og på hjemmesiden: Notar.dk
Responsive image
Marianne Secher og Lars Landbo solgte deres rækkehus

"Foruden høj faglighed en mægler med meget fin menneskekundskab"

Responsive image
Søren Selnæs solgte sin ejerlejlighed

"Det var fantastisk, da Ejendomsmægler Morten Hovmand, efter 14 dage som mægler på min lejlighed, lagde to købstilbud på bordet. Det ene til udbudsprisen, det andet på 50.000,- over prisen.

Morten er uden sammenligning den mest seriøse ejendomsmægler jeg har mødt. Direkte i sin form, realistisk i sin vurdering og samtidig er han som person både moden, tillidsvækkende og troværdig. Jeg kan kun give ham de varmeste anbefalinger. Følg hans råd om hvad der kan betyde noget for salget af din bolig - det virker!" - Første gang, at jeg har oplevet at have fuld tillid til en ejendomsmægler - og han levede mere end op til det.

Responsive image
Kim og Susanne Piil solgte deres villa

"Kalder en spade for en spade, og fortæller hvad der skal gøres ved boligen inden den kan sælges"

Responsive image
Mie og Michael Høgenhaug solgte deres andelslejlighed:

"Jeg har to gange benyttet Morten Hovmand, Notar, som ejendomsmægler i forbindelse med salg af lejlighed, og begge gange har jeg været yderst tilfreds. Salget er gået lynhurtigt, udbudsprisen har været realistisk og der er blevet solgt til fuld pris og under hensyntagen til mine behov ifht fraflytning. Morten Hovmand er yderst kompetent og empatisk og jeg har følt, at der bliver taget godt hånd om sagen fra start til slut. Jeg er hele tiden blevet opdateret og har også hele tiden kunnet komme i kontakt med Morten via telefon og mail. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Morten fra Notar ejendomsmægleren, hvis du skal vælge ejendomsmægler, og når jeg næste gang skal sælge min bolig, vil jeg ikke tøve et øjeblik med at kontakte Morten igen!"

Responsive image
Jes og Mads Høck solgte deres afdødes fars rækkehus:

"Reel, kompetent og rar - Morten gjorde mine fordomme om ejendomsmæglere til skamme!"

Responsive image
Marianne og Peter solgte deres viila:

 

"Supergodt salgsforløb på få måneder af en dygtig og meget behagelig ejendomsmægler med et fair salær."

Responsive image
Vivi og Jens Volmer solgte deres Lystejendom

Vi kunne ikke være mere tilfredse med forløbet af salget af vores 'Østergaard'. Morten Hovmand har været fantastisk engageret og virkelig behagelig at arbejde sammen med. Jens og Vivi Volmer

Responsive image
Karsten Borup solgte en andelsbolig

"Grundig og kompetent forberedelse af salget. Rigtig god hjælp til salgsprocessen"

Responsive image
Lene Vesth solgte sin ejerlejlighed

"Jeg kan kun på det stærkeste anbefale Notar Ejendomsmægleren. Da jeg satte min lejlighed til salg var jeg noget skeptisk og nervøs for om min lejlighed kunne sælges og til hvilken pris, men jeg må indrømme at den skepsis blev gjort til skamme. Jeg har følt mig utrolig godt behandlet under hele processen, også når jeg havde "dumme sælger spørgsmål". Morten solgte min lejlighed til en pris over udbudsprisen og har under forløbet varetaget mine interesser på bedste vis!"

Responsive image
Kristine Hammer solgte sin ejerlejlighed

Notar Ejendomsmægleren har netop solgt min lejlighed. Morten leverede en super professionel rådgivning og en rigtig god service. Han satte sig godt ind i sagen og var god til at holde mig opdateret undervejs. Forløbet gik med ekspres fart med kun 5 uger fra annoncering til endelig salg. Jeg giver hermed Morten og Notar Ejendomsmægleren min bedste anbefaling!” 

Responsive image
Kamilla Brix solgte sin villalejlighed

At sælge sit hjem fylder utroligt meget i ens bevidsthed og er en intens periode de gange, man kaster sig ud i salget. Da jeg solgte min villalejlighed, oplevede jeg, at Morten fra Notar Ejendomsmægleren forstod lige nøjagtigt hvad jeg gennemgik og hvad der skulle til for at guide både mig og køber professionelt og sikkert gennem handlen. Jeg havde helt enkelt en super oplevelse af hele forløbet og kan ikke forestille mig, at jeg ville bruge nogen anden mægler, hvis jeg skal sælge igen!

Responsive image
Kasper Petersen solgte en ejerlejlighed

Vores oplevelse med Notar er yderst positiv. Morten er den mest proffessionelle mægler vi nogen sinde har mødt. Morten og Notar sætter sig ind i alt om ejendommen, området, dine/jeres fremtidsønsker og drømme. Vigtigst af alt fik han solgt ejendommen på en proffessionel måde uden længere liggetid og til en rigtig god pris, samt hjulpet os videre i vores liv. TUSIND TAK TIL MORTEN OG NOTAR.

Responsive image
Johnny Axen solgte sin villa:

Morten er en flink fyr og en dygtig sælger som gerne tager en sen fremvisning. Han yder bare lige det ekstra som der ikke er mange andre der gør

Responsive image
Peter Moesgaard solgte sin ejerlejlighed:

Bliver ikke bedre end dette. Bare lyt og gør som de anbefaler, så får du markedets bedste pris, og lidt til. Gør et stort og flot arbejde gennem hele processen. Ville ønske jeg havde flere ejendomme jeg kunne sælge.

Responsive image
Louise og Jan solgte deres villa:

Yderst professionel ejendomsmægler og det er nu 3 gang vi benytter Morten Fra Notar Ejendomsmæglerne.

Responsive image
Britt Birkmose solgte sin villa:

Super Ejendomsmægler som jeg anbefaler til alle!

Responsive image
Sigga og Carsten solgte deres villa

Yderst professional Mægler, det er anden gang vi bruger Notar som mægler og det er helt sikkert at vi vil bruge dem igen hvis vi skulle få brug for en mægler igen anden gang.

Responsive image
Familien Brandt solgte deres landsted

Kort og godt - Alle tiders mægler!

Responsive image
Henrik Piil solgte sin ejerlejlighed

Jeg har haft at gøre med nogle meget venlige og flinke unge mennesker, som jeg gerne anbefaler til andre.

Responsive image
Stine og Lester solgte deres landejendom

Morten fra notar ejendomsmægleren er virkelig dygtig og seriøs i sin indgang til bolighandel. Helt fra første møde med ham og vurderingen af vores ejendom har han været meget realistisk omkring pris og fremgangsmåde. Han beviste også at kun efter 40 dage var vi færdige med forhandlinger med køber og der lå en underskrevet købskontrakt. Jeg vil til alle der vil sælge kun kunne anbefale notar. Vi har i forbindelse med vores nye køb af bolig mødt flere andre forskellige mæglere. Der er ingen af dem jeg ville have følt mig lige så godt tilpas med som med som jeg har gjort med Morten fra notar. Vi vil hvis vi en dag skal sælge en bolig igen klart vælge ham til opgaven.

Responsive image
Torben Lunde solgte sin landejendom:

Ekstremt professionelt!!

Responsive image
Jeppe solgte sin andelslejlighed:

Jeg vil gerne sige tusind tak for en kanon god behandling, Morten Hovmand har været fantastisk hele vejen igennem og har levet fuldstændig op til det jeg håbede på, da jeg besluttede mig for at benytte en ejendomsmægler, så tak!

Kæmpe ros herfra. Notar Ejendomsmægleren vil, ved lejlighed, blive benyttet igen – indtil da, må jeg blot reklamere for jer, på bedst mulige måde!

Responsive image
Tina og Christian solgte deres ejerlejlighed

Vi har fået kompetent og engageret rådgivning fra starten. Det er de færreste ejendomsmæglere der kan holde energien oppe, men det kan Morten!

Responsive image
Vibeke og Jakob solgte deres fantastiske herskabslejlighed i Gothersgade

”Vi vil gerne varmt anbefale ejendomsmægler Morten Hovmand fra Notar. I forbindelse med salget af vores lejlighed i København K fik vi en yderst professionel, meget venlig og tryg håndtering af forløbet fra første møde til det afsluttende salg – kort sagt, så havde vi simpelthen en god oplevelse og et rigtigt godt samarbejde med Morten”.

Vibeke Linde-Strandby & Jacob Ursing

Responsive image
Lone og Karsten solgte deres sommerhus

Morten er en dygtig forretningsmand med indsigt og empati. Yderst professionel!

Responsive image
Lis og Jørgen solgte deres rækkehus

Yderst profesionel rådgivning af Morten Hovmand i forbindelse med Salg af vores rækkehus. Vi kan varmt anbefale Notar ejendomsmægler til andre. Lis og Jørgen Larsen

Responsive image
Frank Madsen solgte en Villalejlighed

Meget profesionelle i hele forløbet, følte virkeligt de løste opgaven på en god måde.

Udtalelser fra købere:

 

Responsive image
Magnus og Ida Gulløv købte et rækkehus

"Handlen gik utroligt hurtigt, og mægler var virkelig god til at holde gang i hjulene for at, få lavet en hurtig handel og overtagelse"

Responsive image
Janne og Andreas Berger købte en villa

"Vi har som køber, haft en virkelig god oplevelse med NOTAR. Mægler har gennem hele forløbet været nærværende og haft et indgående kendskab til den bolig/sælger han har repræsenteret. Samtidig har mægler altid været villig til, at svare på vores spørgsmål og man har ikke haft oplevelsen af han alene var sælgers mand. Kan varmt anbefales."

Responsive image
Marianne Secher og Lars Landbo købte en villa

"Foruden høj faglighed en sjælden sympatisk mægler med meget fin forståelse for mennesker"

Responsive image
Luise Haysen købte et rækkehus:

"Jeg kan varmt anbefale Notar ejendomsmægleren ~ de har under hele boligforløbet været HELT fantastiske. 

Stabilitet, tryghed og tillid Er blandt de mange kvalifikationer som Notar ejendomsmægleren besidder, har været fuldt tilfreds fra start til slut ~ MANGE Tak til notar ejendomsmægleren.

Med venlig hilsen en super tilfreds køber."

 

Responsive image
Annika og Bjarne Hansen købte en ejerlejlighed:

Morten Hovmand fra NOTAR ejendomsmægleren er en yderst behagelig og sympatisk mægler!
Det var en fornøjelse at have med ham at gøre, igennem hele handelen!

Responsive image
Maggie og Xuesong købte en ejerlejlighed:

Jeg kan varmt anbefale Notar ejendomsmægleren Morten Hovmand. Hele købsforløbet har været fantastisk. Jeg har været fuld tilfreds fra start til slut.

Responsive image
Conni Bork og Rune Andersen købte en villa

Meget velforberedt, vi følte os ikke påvirket af mæglerens salgsmetoder. Der blev fulgt op på tingene, meget troværdig mægler.

Responsive image
Berit og Ole Fagermo købte en ejerlejlighed

Helt igennem en god oplevelse. Behagelig og begavet mæglerarbejde. Absolut en anbefaling herfra.

Responsive image
Jenny og Claus købte en villa

Mægler meget behagelig og vidende om boligen. Kom hurtigt tilbage på alle vores spørgsmål. Kan varmt anbefales til alle såvel sælgere som købere.

Responsive image
Kamran og hans familie købte en villa

"Det var en virkelig behagelig oplevelse og en mægler der var sympatisk, venlig og meget effektiv i besvarelser af henvendelser. Absolut en vi vil anbefale til andre og selv fremover bruge, såfremt det på et tidspunkt skulle blive relevant."

 

Responsive image
Laila og Leif købte en lystejendom

Meget positiv oplevelse, god tid til at gennemgå ejendommen og god opfølgning undervejs.

Responsive image
Familien Løndal købte en villa

Nu har vi både købt og solgt hos notar. Jeg kan kun sige at det ikke er sidste gang vi har brugt Morten fra notar. Morten er meget behagelig og dygtig til sit arbejde. Notar ejendomsmægleren kan kun anbefales!

Responsive image
Anne og Lars købte en villa

Et yderst professionelt forløb med en høj grad af service, hvor mægler kommunikerer effektivt både med sælger og med køber:-) Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Responsive image
Richard købte en ejerlejlighed

Morten Hovmand virkede pålidelig og var hurtig til at vende tilbage med svar på mine spørgsmål, samt hans bagland var topklasse!

Responsive image
Katarina og Glenny købte en lystejendom

Morten ydede en rigtig god service og lavede nogle rigtig gode fremvisninger, han skiller sig ud som en af de dygtige mæglere på markedet.

Responsive image
Jeanette købte et rækkehus

Morten er en god mægler. Professionel og et behageligt og sødt menneske.

Responsive image
Doris og Flemming købte et byhus

 

Super behagelig mægler!

Responsive image
Mads købte en ejerlejlighed

God og hurtig kommunikation. Altid tilgængelig, og med meget hjælpsomme oplysninger. Et rart kendskab som førstegangskøber!

Responsive image
Henrik Købte en strandvilla

Helt igennem mere end godkendt af mægler og Camilla i backoffice.

Bestil en gratis salgsvurdering

Notar Ejendomsmægleren aps, CVR.:32478123 Bank: Nordea bank - Reg.: 2191 Konto: 8975387500