Vil du sælge

Vil du sælge

Valget af den rigtige ejendomsmægler

- er nok den vigtigste beslutning mod det optimale salg af din bolig. Nogle sælgere søger pr. automatik mod de store bankejede kædemæglere, da det er det, de bliver opfordret til af deres bankrådgiver, som modtager betaling for at henvise deres kunde, til den mæglerkæde som banken ejer. Det er ikke nødvendigvis det bedste valg for dig som sælger, at benytte en ejendomsmægler, som tjener penge på andet end selve salget af din bolig.

shutterstock_234676786.jpg

Notar er et 100 % uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma

Vores alt overskyggende mål er at give dig et optimalt salg af din bolig. Vi kan ikke bare vente på, at vores ejer(en bank) sender en ny kunde til os. Vi skal ved hvert eneste salg yde en stor indsats og skabe et optimalt salgsresultat, således at du som sælger bliver endnu en "notar-ambassadør", som via positiv omtale og henvisninger til dit netværk generer nye kunder til os. Du kan se et udpluk af de seneste udtalelser fra vores kunder her: "Vores Kunder siger"

shutterstock_134041715.jpg

Vores prissætningsfilosofi

- er at udbyde en bolig til den helt rigtige pris - vores erfaring er, at udbydes boligen til den reelle maksimale pris fra første dag, så ender du som sælger, med et langt bedre salgsforløb og ofte med en højere salgspris, end hvis man forsøger at lægge 5% - 10% oveni den reelle markedspris, som tit resulterer i en lang liggetid, hvor der gradvist må skæres af udbudsprisen.

www.boligsiden.dk/maegler kan man i deres "find mægler" funktion, aflæse hvor god en ejendomsmægler er til at sætte den rigtige pris fra start, samt hvor stor en procentdel af de boliger der sættes til salg hos mægleren, som bliver solgt. Ligeledes kan liggetider og anbefalingskarakteren ses i funktionen. notar ejendomsmægleren findes frem ved at søge efter ejendomsmæglere med adresse i København og derefter sortere efter kundetilfredshed.

Prisen for at benytte notar som din ejendomsmægler

- varierer efter opgavens størrelse og boligens pris. For ejerboliger ligger salæret typisk mellem 1 % og 3 % + moms af salgsprisen. Hos notar får man altid "solgt eller gratis", dette gælder også for de markedsføringsomkostninger og udlæg til fotograf, som vi afholder for dig som kunde. Det kan vi tilbyde, da vi formår at sælge over 90 % af de boliger vi sætter til salg inden formidlingsaftalen udløber.(pr. 1. jan 2016)

Når du sætter til salg hos notar, bliver din bolig vist på samtlige relevante boligportaler, såsom: boligsiden.dk, boliga.dk, samt på kædemæglernes hjemmesider(danbolig, nybolig, edc, home osv.).

Notar samarbejder med vores søsterselskaber i Norge og Sverige - notar.no og noter.se - og derfor hjælper vi jævnligt nordmænd og svenskere, som bliver henvist fra notar i Norge eller Sverige, med at finde en bolig i København eller Nordsjælland. På den måde får du som sælger hos notar, en meget stor eksponering som rækker ud over det danske marked.

tilfredse-kunder.jpg

Når du bestiller en gratis salgsvurdering

- vil du ud over vores vurdering af boligens værdi, også få alle de nødvendige råd for at optimere salgsprisen maksimalt - man kan ofte med en mindre indsats højne prisen på boligen forbavsende meget - det ved vi alt om og giver altid den viden videre til dig.

For at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering kan du udfylde vores vurderingsformular, eller kontakte os pr. tlf. eller mail- vi glæder os til at møde dig , og ikke mindst til at give dig klarhed over hvad din bolig er værd i det øjeblikkelige boligmarked.

Salgsforløbet

- kan virke uoverskueligt for dig som sælger, men i virkeligheden er det relativt enkelt - vi har derfor beskrevet det skridt for skridt her: Klik her for beskrivelse af salgsforløb

sagsforløb3.jpg

Bestil en gratis salgsvurdering

Notar Ejendomsmægleren aps, CVR.:32478123 Bank: Nordea bank - Reg.: 2191 Konto: 8975387500