Om os

Om os

Hvem er notar? - hvad kan notar? - hvad er vores værdier?

Notar er et 100 % uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma. Vores alt overskyggende mål er at give dig et optimalt salg af din bolig. Vi kan ikke bare vente på at vores ejer(en bank) sender en ny kunde til os. Vi skal ved hvert eneste salg yde en stor indsats og skabe et optimalt salgsresultat, således at du som sælger bliver endnu en "notar-ambassadør", som via positiv omtale og henvisninger til dit netværk generer nye kunder til os. Du kan se et udpluk af de seneste udtalelser fra vores kunder her:"Vores Kunder siger" Vi formidler boliger i København og Nordsjælland - samt liebhaverboliger på resten af Sjælland

Vi tilbyder formidling af:

 • Villaer
 • Ejerlejligheder
 • Andelsboliger
 • Ideelle anparter
 • Helårsgrunde
 • Sommerhuse
 • Fritidsgrunde
 • Husbåde

Vi udarbejder vurderingsrapporter til:

 • Syn og skøn forretninger
 • Bodelinger
 • Låneomlægning
 • Tillægslån
 • Valuarvurdering til andelsforeninger
shutterstock_209285686.jpg

Vores kerneværdier er:

Kompetence, vi sørger for altid være opdateret inden for de juridske aspekter samt byggetekniske facetter i en ejendomshandel. Vores medarbejdere deltager løbende på relevante kurser og konferencer. Medarbejderne følger nøje prisudviklingen, og de boligtendenser der spiller ind på boligmarkedet, så vi altid kan levere en helt opdateret viden og vurdering til dig som sælger.

Troværdighed, det er helt afgørende at både du som sælger, og ligeledes vores købere kan føle sig fuldstændig tryg, ved at vi altid loyalt videregiver alle relevante oplysninger i en bolighandel, således at både sælger og køber føler sig ført trygt og sikkert gennem et salgsforløb. Gennem de sidste mange år, har vores kunder ofte givet udtryk for, at vi er eksperter i at levere denne vigtige tryghed!

Indsigt, vores filosofi er, at ejendomsmæglerens indsigt i en bolig, giver tryghed til købere, og tryghed for købere, fører til det gode salg for dig som sælger. Derfor sætter vores medarbejdere sig grundigt ind i alle aspekter omkring en given bolig. Vi bestræber os på at vide så meget som muligt om en bolig, og det område boligen ligger i. Det betyder at vi i fremvisningssituationer kan give mulige købere svar på deres spørgsmål med det samme - det ved vi at købere sætter stor pris på, og på den måde fastholdes den interesse, som de mulige købere møder op med til fremvisningen, og vejen til et hurtigere salg og en god handel bliver derved betydeligt kortere for dig som sælger.

Information, hos notar er vi fuldt bevidste om, hvor meget det betyder, at du som sælger får løbende information om, hvordan interessen for din bolig er. Derfor vil du altid blive informeret om forløbet af en fremvisning, samme dag som den har fundet sted. Du vil få fortalt hvilke kommetarer de mulige købere er fremkommet med, samt ikke mindst en vurdering fra ejendomsmægleren om hvorvidt vi mener at vi har fat i de rigtige købere til din bolig.

Arbejdsomhed, kort og godt så løber vi solen sort for at skabe de bedst tænkelige resultater for vores kunder. Vi forlanger meget af vores mæglere og er tilgængelige på mail el. telefon 24/7. Vi vender altid hurtigt tilbage på forespørgsler - og at overholde en aftale til punkt og prikke, er for os en principsag.

Det formelle

Notar er medlem af Dansk ejendomsmæglerforening - For yderligere information: www.de.dk

Notar medlem af DSE - Danske selvstændige Ejendomsmæglere. - For yderligere information: http://www.dsemaegler.dk

Notar's CVR-nummer: 32478123

Notar har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse gennem DE, ved Tryg Forsikring - www.tryg.dk. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.

Notar's ansatte er alle medlem Dansk ejendomsmæglerforening

Ansvarlig ejendomsmægler i Notar er Ejendomsmægler og Valuar Morten Hovmand

Ved henvisning opnår Notar provision fra BRF-Kredit og Husejernesforsikring - www.brf.dk - www.husejernesforsikring.dk

Læs vores persondatapolitik - KLIK HER

Bestil en gratis salgsvurdering

Notar Ejendomsmægleren aps, CVR.:32478123 Bank: Nordea bank - Reg.: 2191 Konto: 8975387500