4600 Køge, Flindts Vænge 11

DETALJER

 • Sagsnr B1484
 • Adresse Flindts Vænge 11
 • Postnr. /By4600 Køge
 • Type Villa
 • Kontant 6.650.000 Kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 4.706 Kr.
 • Energimrk. C
 • Bolig 242 m²
 • Grund 786 m²
 • Rum 6
 • Plan 1
 • Byggeår 1951

Vis stort kort

Flindts Vænge 11Gennemrenoveret kvalitetsvilla på stille vej i dejligt kvarterEr I på udkig efter et dejligt hjem, som skal danne rammen om jeres familieliv? Sætter I pris på kvalitet, god plads samt at I ikke skal røre en finger? Så lad jer forføre af denne smukke og indflytningsklare villa på Flindts Vænge 11 i Køge.

Huset, der oprindeligt er opført i 1951, har været igennem en totalrenovering, og det fremstår derfor i meget flot stand. Det er tydeligt, at der ikke er gået på kompromis med noget som helst, og at der kun er anvendt kvalitetsmaterialer. Tilstandsrapporten er som ved et nybygget hus, hvilket i særdeleshed vidner om ejendommens kvaliteter. Boligen er belagt med smukke Merbau mahogni gulve, vinduer og døre ligeledes er i mahogni, hvilket er med til at understrege den stilsikre røde tråd i valget af materialer.

At der er tænkt over tingene, ses også ved, at elementer i køkken, badeværelser og bryggers alle er fra Svane Køkken. Det giver ikke bare et luksuriøst udtryk, men sørger også for en smuk sammenhæng i huset. Med masser af bordplads og lækre hårde hvidevarer er køkkenet et fantastisk sted for den ivrige kok at gå i krig med at udfolde sine gastronomiske passioner. Man kan næsten fornemme duften af veltilberedt coq au vin, der står og småsimrer over gasblusset, mens lyden af en flaske bourgogne, der åbnes, høres i baggrunden. Efter endte udskejelser i det smukke køkken, kan I med fordel indtage lækkerierne i spisestuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet og stuen. Det gør ikke bare serveringen nemmere, men skaber også et dejligt rum, som familien kan være sammen på. Indretningen gør, at selvom I har gang i forskellige aktiviteter rundt omkring, kan I stadig bevare følelsen af fællesskab.

På 1. sal er der tre flotte værelser med fritlagte bjælker, og det største af dem er med walk-in closet og udgang til en skøn altan. Her er det oplagt at falde i søvn med døren på klem, og lade den friske brise fylde rummet en lun sommernat. Der er endvidere en stor repos, som kan udgøre en fin hyggekrog. Det store badeværelse er med væghængt toilet og en stor bruseniche.

Der er gulvvarme i hele huset og et nyt naturgasfyr fra 2018, hvilket gør, at selv de mindste fødder kan holde varmen en kold efterårsdag.

Udendørsarealerne er virkelig også noget ganske specielt. Med flere træterrasser i forskellige niveauer er der mulighed for at skabe mange vidunderlige oaser, hvor I kan nyde den danske sommer. Den velholdte have ligger privat og ugeneret, og den prydes med høje buske og træer.

Beliggenheden er ideel for børnefamilien, da I inden for kort afstand både har skole, daginstitution, fodboldbane og idrætshal.
Jeres daglige indkøb kan gøres i et af de mange supermarkeder, og Køge bymidte ligger i gåafstand fra villaen. Køge St. ligger en kort cykeltur væk, og her kan I tage S-toget til København, som I kan nå på blot 40 minutter. Eller tag i stedet cyklen til Køge Nord St., hvorfra det kun tager godt 20 min. at komme til Hovedbanegården.

Køge kan også byde på en dejlig sandstrand, en hyggelig lystbådehavn og naturskønne skovområder.

Et fantastisk hus til den kvalitetsbevidste liebhaver - Velkommen til!


Luk og vis tekst

Klik her for at bestille en salgsvurdering

Notar Ejendomsmægleren aps, CVR.:32478123 Bank: Nordea bank - Reg.: 2191 Konto: 8975387500