4500 Nykøbing Sj, Havnevej 49C 3.

DETALJER

  • Sagsnr B1410
  • Adresse Havnevej 49C 3.
  • Postnr. /By4500 Nykøbing Sj
  • Type Villa
  • Kontant 3.495.000 Kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.439 Kr.
  • Bolig 160 m²
  • Rum 5
  • Plan 2
  • Byggeår 2006

Vis stort kort

Havnevej 49C 3.Eksklusiv Waterliving husbåd med fantastisk kajpladsI vel nok Nordsjællands hyggeligste lystbådehavn, som har været igennem en forbilledlig udvikling de seneste år med et meget atmosfærefyldt maritimt miljø til følge, ligger denne store eksklusive Waterliving® husbåd fra 2006, på husbådehavnes bedste kajplads, med en formidabel ugenert udsigt over fjorden samt til landskabet med marker og skove.

Når man går om bord på husbåden, træder man ind i bådens imponerende hall og bliver mødt af et fantastisk lysindfald fra det 4 meter høje vinduesparti. Fra hallen kan man via vindeltrappen komme op på 1. salen, samt til alle andre rum i bådens nedre plan.

I enden ud mod fjorden er det store køkkenalrum placereret. Her er alt hvad der skal være i et moderne køkken. Køkkenet byder på både god skabs- og bordplads og mange fine detaljer såsom sokkellys, flytbar skabsø - hvis der kommer mange middagsgæster samt store koøjer både ud til hallen og ud mod havnen som er med til at understrege den maritime stemning.
Fra køkkenet er der udgang til den nederste terrasse, hvor maden sammen med den smukke udsigt kan nydes.

I stueplanet findes ligeledes badeværelse med brus og vaskesøjle samt 2 lyse værelser i gode størrelser. Begge værelser har egne udgange til husbådens nederste terrasser.

På øverste plan findes den store stue, med kontorhjørne og udgang til den store tagterrasse. Både fra stuen og ikke mindst fra terrassen, er udsigten mod fjorden, landskabet og havnemiljøet helt enestående.

I forlængelse af stuen ligger masterbedroom, med god skabsplads og eget badeværelse med bruseniche, spabad og ekstra vaskemaskine.

Husbåden er fra A til Z bygget i de bedste materialer. Gulvene er Mahogni skibsplanker med ilagt gulvvarme, lysinstallationerne er gennemtænkte og byder på automatik, dæmpning og spots i både gulv og loft. Båden er koblet til havnens kloak, samt vand- og elforsyning. Opvarmningen foregår med vand-til-vand varmepumpe og varmekilden er en pendant til jordvarme - her kommer varmen bare fra indstøbte rør i bådens stålskrog. Der er nem adgang til bådens tekniske installationer via gulvlem i bådens entré.

Der er for få år siden bygget bølgebrydere ud mod fjorden, hvilket gør at båden ligger meget roligt.

Husbåden kan benyttes såvel til helårsbolig som til fritidshus, da der ikke er bopælspligt på båden. Kan også købes uden kajplads. Der er obligatorisk bundsyn hvert. 10 år Båden er sidst bundsynet på værft i maj måned 2016.

Der foreligger udlejningstilbud for udlejning som fritidsbolig fra udlejningsbureau - den estimeret lejeindtægt er ca. 110.000 kr. ved 4 mdr. udlejning om året


Luk og vis tekst

Klik her for at bestille en salgsvurdering

Notar Ejendomsmægleren aps, CVR.:32478123 Bank: Nordea bank - Reg.: 2191 Konto: 8975387500